Jo no coneixia aquest pastís fins que el vaig veure a les xarxes. Ha sigut una sorpresa per a mi! El seu sabor suau i la seva esponjositat ha fet d'aquest pastís un dels meus favorits. Fàcil i bo per gaudir d'unes postres fetes a casa.
Ingredients:
- 1 ou
- 200 g de sucre
- 160 ml de llet
- 80 ml d'oli
- 300 g farina
- 10 g de llevat Royal
- Un polsim de sal
- Una mica de coco ratllat
- 1 crema pastissera @renypicot
Per l'almívar:
- 75 ml d'aigua
- 50 g de sucre
1. Bat l'ou amb el sucre fins que quedi ben muntat.
2. Afegim l'oli molt a poc a poc.
3. Ara, incorporem la llet i la farina tamisada amb el llevat d'una manera intercalada. Afegim la sal i barregem només fins a integrar.
4. Omplim un motlle de 20 cm que haurem engreixat i folrat el fons amb un paper.
5. Posem al damunt la crema formant una reixa.
6. Introduïm al forn preescalfat a 170° durant 50 minuts. Vigilant la cocció punxant al mig amb un escuradents. També és necessari tapar a mitja cocció perquè no es torri massa.
7. Mentrestant, preparem l'almívar. Posem al foc l'aigua i el sucre i reduïm fins a tenir un xarop.
8. Traiem, del forn pintem amb l'almívar i decorem amb el coco tot el voltant del pastís.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.