Una salsa lleugera, feta amb iogurt grec natural o sense greix, al vostre gust. Per fer-la amb els fantàstics productes de temporada en aquest cas el cogombre i la menta fresca.
És molt fresca i saborosa, ideal per acompanyar plats de carn, verdures a la planxa o bé per condimentar entrepans vegetals amb pollastre, salmó, etc.
Ingredients:
- 250 g de iogurt grec
- 1/2 cogombre
- 1 gra d'all
- 2 fulles de menta
- El suc d'1/2 llimona.
- Sal i pebre negre molt
- Un raig d'oli d'oliva verge extra.
Elaboració:
1. Rentem el cogombre ben net, ja que no el pelarem. El tallem en vertical en làmines molt fines. Seguidament de les làmines tallem bastonets molt prims i després fem dauets. D'aquesta manera ens quedarà el cogombre tallat a una brunosa molt petita.
2. Ara, agafem el gra d'all i l'esmicolem molt fi. Ho podeu fer amb un estri que hi ha especial per trinxar alls o bé amb el ganivet i una mica de paciència.
3. Premem el suc de la mitja llimona. Reservem.
4. Agafem les fulles de menta i també les tallem molt petites.
5. Ara, serà el moment d'abocar el iogurt grec en un bol i afegim tots els ingredients que hem preparat. Remenem perquè quedin ben integrats.
6- Un cop ben remenat, salpebrem al gust i finalment amanim amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
7. Si voleu per acabar d'arrodonir, li podeu posar al damunt una mica més de menta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.