dimarts, 25 de setembre del 2018

ESCALOPINA DE POLLASTRE A LA LLIMONA




Ingredients: per 3 persones:

- 3 pits de pollastre tallats per arrebossar.
- 200 de crema de llet.
- Suc d'una llimona gran.


- 1 cullerada sopera de bovril (concentrat de carn)
50cc d'aigua mineral.
- Oli d'oliva.
- Arròs bullit per acompanyar. La quantitat dependrà si es vol fer d'acompanyament del pollastre o si es vol fer plat únic.



Elaboració:

1- Netegem el pit de pollastre de greix i els tels que pot tenir. Tallem el pollastre com si fos per arrebossar.

2- Espremem la llimona i aboquem el suc per sobre del pollastre ja net, procurant que quedi ben cobert. Deixem marinar com a mínim 1 hora.



3- Escalfem un raig d'oli d'oliva en una paella, escorrem i fregim tot el pollastre.
Un cop fregit el posem tot una altra vegada la paella amb tot el suc i substància que ha deixat en fregir-lo. Per al que us aconsello que feu servir una paella gran. Jo, moltes vegades l'he fet amb una paellera, això dependrà dels comensals que sigueu. Reservem apartant la paella del foc.





4- Escalfem l'aigua mineral i dissolem el Bovril. Tornem a posar la paella al foc.



5- Ara l'afegim per damunt del pollastre i pugem una mica la intensitat del foc. Remenem durant dos minuts perquè s'integrin els sabors i es redueix l'aigua.
Tot seguit, abaixem el foc un altre cop i li afegim la crema de llet. Remenem fins que quedi una salsa cremosa. Ho farem suaument perquè no es talli la crema de llet, això serà durant uns 3 o 4 minuts, sense deixar de remenar. El resultat serà com ja us he dit una salsa cremosa i d'un color torrat.





6- Ja estarà fet i heu de servir aquest plat ben calent i acabat de fer. El podeu acompanyar amb un arròs blanc que quedarà boníssim amb la salsa.




Bon profit!

Nota: 
- Si quan poseu la crema de llet veieu que no té molt sabor de concentrat de carn, podeu afegir una mica més de Bovril.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar en esta página.