dissabte, 3 d’agost del 2019

ALBERGÍNIES A LA BRASA A LA PIZZAIOLA


Una recepta per fer com entrant o bé com a acompanyament del plat principal. És una recepta senzilla i molt adient en l'època que som, ja que els horts de proximitat estan a ple rendiment, cal aprofitar aquesta meravella d'hortalisses.







Ingredients per 2 persones:


- 2 albergínies, tallades a rodelles de mixt centímetre.
- 300 g de tomàquets xerris.
- 1 mozzarella fresca tallada a daus petits.
- Sal, pebre negre molta.
- Herbes fresques: farigola o romaní i alfàbrega. Tallades a bocins petits.







Elaboració:


1- Netejarem molt bé les albergínies, els tomàquets i les herbes fresques. Preescalfem el forn a 180° a dalt i a baix.


2- Tallarem les albergínies a rodelles i els tomàquets per la meitat. Reservem.





3- Posem a escalfar una planxa o una paella al foc greixada amb una mica d'oli. Quan sigui calenta, posem a fer les rodelles d'albergínia, seran uns 3 o 4 minuts per costat, fins a aconseguir que estiguin una mica daurades.







Un cop estiguin fetes, les anirem col·locant en una safata que haurem folrat amb paper de forn untat amb una mica d'oli.







4- Ara posarem, al damunt de l'albergínia, els tomàquets trossejats, els dauets de mozzarella i afegirem una mica de sal, pebre i farigola o romaní i l'alfàbrega. Posarem unes gotes d'oli d'oliva verge extra i tot seguit introduirem la safata al forn que ja estarà calent.





5- Deixem coure durant 10 minuts, vigilant que no es coguin molt.


6- Traiem del forn i amanim amb una mica més de fulles d'alfàbrega fresca. I servim immediatament.



Podem menjar-les com a entrant o bé acompanyant a un plat principal.

Aquí, amb una truita de carbassó. Boníssim!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar en esta página.