dilluns, 22 de juliol del 2019

GASPATXO VERD-DETOX

Uns dels gaspatxos més refrescants que he provat mai. Aquest d'un color verd intens i un sabor magnífic que des del primer glop et refresca tot el cos.
A mi personalment m'ha encantat i de ben segur hi serà sempre a la meva dieta els components són rics en potassi, magnesi.... una gran llista de minerals i nutrients pel que aporta gran quantitat de beneficis al nostre cos. 
La seva elaboració és senzilla i fàcil, no hi ha excusa per no fer-lo. 
Espero els vostres comentaris i si us agrada, compartiu amb les vostres amistats, us ho agrairan.




Ingredients:



- 2 cogombres
- 1/2 ceba.
- 1 gra d'all petit, que li haurem tret el germinat intern.
- 1 branca d'api.
- 1/2 pebrot verd italià
- 80 g d'espinacs 
- 8 fulles d'alfàbrega
-3 cullerades de vinagre de Xerès
- Sal i pebre blanca al gust
- 600 d'aigua mineral
- 50 ml d'oli d'oliva verge extra


Per posar al damunt:


- Uns quants festucs i nous picats petits
- Pebre blanc
- Unes fulles d'alfàbrega tallades petites
- 1 iogurt natural batut.







Elaboració:


1 - Netegem les verdures, tallant i pelant els cogombres i traient-los les llavors dels cogombres i el pebrot. A l'api li traurem les fibres amb l'ajuda d'un pelador de verdures. Trossegem tota la resta Ingredients i els posem al vas de la trituradora o batedora.


2-Afegim l'aigua, millor que sigui molt freda, i batem fins a aconseguir una barreja homogènia. Reservem a la nevera fins a l'hora de menjar-lo. 


3- A l'hora de servir, el presentem amb unes ratlles del iogurt batut pel damunt i la quantitat de fruits secs i pebre al vostre gust.


Suggeriments:


- Si hi ha algú que li agrada menys espès, es pot posar un glaçó en el seu bol.
- En lloc de fruits secs, es pot posar també tires de cogombre, pebrot i herbes fresques.
- Si teniu convidats, també queda molt bo amb una boleta de gelat de formatge al damunt i decorat pel voltant amb els fruits secs i flors comestibles. 
- Podeu fer més quantitat i guardar a la nevera un parell de dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar en esta página.