Ingredients:
- 2 Pastanagues.
- 1 /2 pebrot vermell o un de groc.
- ½ ceba.
- 1 tomàquet madur pelat.
- ½ gra d’all.
- 500 cc d'aigua mineral
- 2 cullerades de vinagre de Xerès.
- 5 cullerades d’oli d’oliva verge extra.
- Sal.
- Un grapat de festucs pelats i trinxats
Elaboració:
1- Pelem i ratllem les pastanagues, així serà més fàcil processar amb el robot.
2- Posem tots els ingredients al got de la batedora i batem fins a obtenir una crema homogènia. Posem sal al gust. I tornem a batre per integrar-la.
3- Guarda a la nevera fins a l’hora de servir.
4- Quan sigui el moment de menjar-la, la podem servir amb els festucs pel damunt i un rajolí d’oli.
Suggeriments:
- Si voleu podeu passar la barreja pel colador xinès perquè quedi més fina, sense la fibra de les hortalisses i afegir-hi iogurt desnatat o formatge fresc batut, per donar-li més cremositat.
- Pel damunt podeu posar els toppings al vostre gust com pot ser, dauets de tomàquet, encenalls de pernil, o encenalls de pastanaga, api, etc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.