dimecres, 17 de juliol del 2019

GASPATXO DE PASTANAGA





Ingredients:
- 2 Pastanagues. 
- 1 /2 pebrot vermell o un de groc. 
- ½ ceba. 
- 1 tomàquet madur pelat. 
- ½ gra d’all. 
- 500 cc d'aigua mineral
- 2 cullerades de vinagre de Xerès. 
- 5 cullerades d’oli d’oliva verge extra. 
- Sal. 
- Un grapat de festucs pelats i trinxats



Elaboració:
1- Pelem i ratllem les pastanagues, així serà més fàcil processar amb el robot.
2- Posem tots els ingredients  al got de la batedora i batem fins a obtenir una crema homogènia. Posem sal al gust.  I tornem a batre per integrar-la.
3- Guarda a la nevera fins a l’hora de servir.
4- Quan sigui el moment de menjar-la, la podem servir amb els festucs pel damunt i un rajolí d’oli. 
Suggeriments:
- Si voleu podeu passar la barreja pel colador xinès perquè quedi més fina, sense la fibra de les hortalisses i afegir-hi iogurt desnatat o formatge fresc batut, per donar-li més cremositat. 
- Pel damunt podeu posar els toppings al vostre gust com pot ser, dauets de tomàquet, encenalls de pernil, o encenalls de pastanaga, api, etc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar en esta página.