Tots són productes de proximitat, ajudant d'aquesta manera la nostra indústria agroalimentària.
Jo us diré els ingredients que he fet servir i que per la meva experiència us puc aconsellar, garantir-vos la seva alta qualitat. Tots són productes de #proximitat ajudant així a la nostra indústria agroalimentària.
Ingredients per 2 persones:
-200 g d'arròs bomba Illa de Riu
- 80 g de sofregit de ceba Quim Matas
- 1 cuixa de confit d'ànec de la casa Collverd.
- 1 pera conference
- 600 cc de caldo d'au casolà
- 1 branqueta de farigola o romaní
- Sal i pebre negre molta.
Elaboració:
Prepararem tots els ingredients, ja que l'elaboració d'aquest arròs és molt ràpid.
1. Traiem el confit de la nevera perquè perdi el fred.
2. Tallem la pera verticalment i sense pelar. Fem dos talls prims també de dalt a baix i els partim per la meitat. Amb la resta de pera fem dauets petits. Reservem tapat perquè no s'oxidi.
3. Posem el caldo en un pot a escalfar.
4. Ara pesem el sofregit que necessitem. Reservem.
5. Quan el confit està temperat, el traiem de l'envàs i reservem el greix que conté. Esmicolem la cuixa a trossos mitjans. Reservem.
*si voleu reserveu la pell de la cuixa per torrar-la i acompanyar l'arròs.
Agafem la pell i la posem ben plana entre dos papers vegetals al forn a 170° durant 30'. Després les fregim en oli molt calent fins que canviïn de color, aquest últim pas serà molt ràpid.
6. Ara posem una culleradeta del greix a la paella i marquem la pera fins a daurar i amb cura de què no es trenqui i s'estovi massa. Reservem.
7. En aquest mateix greix hi afegim una mica més si cal i nacarem l'arròs durant 1 minut sense deixar de remenar. Tot seguit introduïm el sofregit de ceba i seguim remenant per barrejar bé amb l'arròs.
8. Ara, ja tindrem el caldo d'au ben calent, l'aboquem a l'arròs, salpebrem al gust i afegim també els trossos de confit. Deixem coure durant 15/16 minuts a foc mig.
9. Quan faci 10 minuts de cocció, afegim els daus de pera per tot l'arròs.
10. Al final en l'últim minut de cocció, posem les làmines de pera al mig d'una manera decorativa amb una branqueta de farigola o romaní. Escampem cebollí per tota la superfície i tapem deixant reposar 2 minuts.
11. Servim a taula, posant la salsa barbacoa que teniu la recepta editada en aquest blog i que cadascú es posi el que vulgui.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.