diumenge, 5 de juliol del 2020

SALSA BARBACOA CASOLANA

Una recepta ràpida i fàcil. Us servirà per a moltes elaboracions o com amaniment de carns, peix i verdures al grill.
Últimament he fet un arròs una mica especial que tenia moltíssimes ganes de fer-lo. És l'arròs de confit d'ànec que molt aviat el tindreu publicat aquí en el blog. Us agradarà, queda super saborós.




Ingredients:


- 1 ceba tendra tallada a brunoise petit
- 2 c/s de sucre morè
- 2 c/s de salsa Perrins
- 1 c/s de pebre vermell dolç
- 1 c/s de mostassa antiga.
- 2 c/s de Ketchup
- 200 g de tomàquet triturat natural Rosara
- 1 c/s de salsa de soja
- 1 rajolí de vinagre
- Oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre negre molta
- 8 gotes de Tabasco (opcional)



Elaboració:


1- Sofregir la ceba en l'oli fins a aconseguir que sigui tova i transparent.
2- Afegim el tomàquet, removem i deixem que es faci durant 10 minuts a foc lent.
3- Ara afegim la salsa Perrins, el pebre vermell, la mostassa, el Ketchup, la salsa de soja, el vinagre i el pebre negre. Aquí és el moment de què si voleu que la salsa sigui una mica picant, afegiu les 8 gotes de Tabasco.
4- Deixar cuinar tot junt 5 minuts, remenant de tant en tant per evitar que s'enganxi.
5. Passats els 5 minuts tastem la salsa i rectifiquem si és necessari al nostre gust.

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar en esta página.