Ingredients:
- 300 g de formatge crema, tipus philadelphia.
- 200 ml de nata per muntar
- 180 g galetes maria
- 175 g de móres
- 75 g de mantega fosa
- 60 ml de llet
- 120 g de sucre
- 6 fulles de gelatina
- Fruits vermells per decorar i unes fulletes de menta (optatiu). També podeu posar només unes quantes mores.
Elaboració:
1- Posem les móres i el sucre en un cassó o paella al foc. Deixem fondre el sucre a foc mitjà, remenant de tant en tant. Quan sigui fos, el passem al got del batedora i el triturem fins a aconseguir una salsa fina. Reservem.
2- Ara, triturem les galetes amb un robot fins a fer-les pols.
3- Afegim a les galetes, la mantega fosa i tornem a triturar amb el robot perquè quedin ben barrejats.
4- Col·loquem les galetes al fons d'un motlle desmontable, folrat amb paper de forn, repartint molt bé i premem amb l'ajuda d'una cullera. Guardem el motlle a la nevera mentre fem la crema de móres.
5- Hidratem les fulles de gelatina en aigua freda durant 10 minuts.
6- Escalfem la llet una mica en el microones o al foc. Un cop calenta, desfem a dins les fulles de gelatina ben escorregudes. Remenem per dissoldre-les i reservem.
7- Batem el formatge amb unes varetes manuals i afegim la salsa de mores que estarà a temperatura ambient. Remenem per integrar. Ara, afegim la llet amb la gelatina i tornem a remenar molt bé.
8- Muntem la nata que ha d'estar molt freda. Un cop muntada afegim una cullerada de la barreja de móres i remenem. Seguidament, en uns quants cops i amb moviments envoltants, anem afegint la crema de formatge i móres a la nata.
9- Traiem el motlle de la nevera i aboquem amb cura la barreja obtinguda. Donem uns copets suaus per acomodar bé i la tornem a posar a la nevera durant 6 hores com a mínim.
10- Passat aquest temps, el pastís s'haurà quallat i ja el podem desemmotllar passant un ganivet per les parets del motlle. Tot seguit, el decorem al gust, amb més móres o bé com he fet jo, amb fruits vermells i unes fulletes de menta.
11- El tornem a posar a la nevera per menjar-lo ben fred.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.