Avui he aprofitat alguns ingredients que tenia a casa.
Jo sempre que faig un rostit de qualsevol carn, com que no acostumo a escurar la salsa amb pa, el que faig és guardar aquesta a la nevera per aprofitar en altres preparacions. Aquest truc va molt bé per quan vols fer una recepta amb ingredients més senzills, així li aporta un sabor extra.Si no sabem quan la utilitzarem és convenient guardar-la al congelador en un envàs adequat i posant la data en la tapa per consumir com més aviat millor.
Per a 2 persones.
- 1 pit de pollastre, picada en el processador o robot
- 1 ou batut
- salsa de tomàquet fregit casolà o, si no un de comercial de qualitat
- salsa del rostit de pollastre de diumenge (conservat en un pot de vidre a la nevera)
- 190 g de macarrons @deCecco
- all i julivert triturats molt petits
- pa ratllat
- sal.
Elaboració:
1- Triturem el pollastre i posem en un bol. Després afegim, el pa ratllat, l'ou batut, all i julivert picat finament. Pastem i barregem amb una forquilla. Formem les boletes amb l'ajuda d'una cullereta i enfarinem per fregir en oli d'oliva. Reservar.
Mentrestant, posar a coure la pasta en abundant aigua amb sal. El temps de cocció serà el que indiqui el fabricant en el paquet. En el meu cas uns 7 minuts i llesta al dente.
2- Un cop la pasta cuita, escórrer i tornar a posar en la mateixa olla.
3- Seguidament passem la salsa del rostit pel túrmix i després si voleu pel colador xinès perquè quedi més fina. La barregem en una olla amb la salsa de tomàquet i remenem.
4- Ara, mesclem suaument les dues salses amb la pasta perquè s'integrin bé tots els ingredients i incorporem les mandonguilles que tenim reservades.
5- Disposar la preparació en una safata per enfornar i escampar formatge ratllat per sobre.
6- Escalfem o si us agrada podeu gratinar ....... i a menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.