Un pastís suau i esponjós amb un agradable aroma de llimona i decorat amb sucres de coloraines per alegrar a les petites de casa.
INGREDIENTS:
- 2 Ous
- 210 g farina
- 150 g de sucre
- 1 1/2 cullereta de llevat
- 120 cl de llet
- 100 g de mantega pomada
- la pell ratllada d'una llimona
- 1 cullereta de vainilla (opcional )
El glacejat per decorar:
- 1/2 tassa de sucre glaç
- 2 culleretes de cafè d'aigua
- 2 culleretes de suc de llimona
- sucres de colors
1- Barregem la farina i el llevat i els tamisem.
2- Batem amb les varetes la mantega i el sucre fins a aconseguir una crema homogènia.
Preescalfem el forn a 180 ° a dalt i baix sense ventilador.
3- Quan tinguem el sucre i la mantega a la consistència desitjada, afegim un ou i seguim batent fins a integrar.
4- Seguidament afegim la meitat de la farina i el llevat, i la ratlladura de llimona. Seguim batent fins a integrar.
5- Ara afegim l'ou que falta i seguim remenant per integrar. Quan estigui integrat afegirem el resta de farina que ens queda i remenem tot. Per últim afegim la llet i seguim remenant obtenint així una massa esponjosa i homogènia sense grumolls.
6- Ara aboquem la massa, en un motlle que prèviament haurem untat amb mantega per evitar que s'enganxi.
7- Enfornem a mitja alçada durant 30 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.