dijous, 11 de maig del 2023

PA DE PESSIC DE PLÀTAN, CIVADA I XOCOLAT


Un pastís elaborat sense farina de blat i sense sucre. Si us ve de gust un dolç lleuger i saborós, aquest és genial!
Aquí teniu aquest "Banana bread" que està súper de moda en la gent que vol menjar d'una manera sana i equilibrada.
És ideal per esmorzar, berenar o per a quan senzillament tens unes ganes boges de menjar una cosa dolça sense remordiments.
També té un avantatge, és molt ràpid de fer i serveix per si alguna vegada us queden enrederits els plàtans #receptadeaprofitament




Ingredients:

- 115 g de farina de civada (podeu moldre folcs)
- 2 plàtans madurs
- 1 cullerada d'oli de coco
- 1 cullerada de llevat (7 g)
- 1 ou
- Xips de xocolata 85%, quantitat que vulgueu
- 1/2 culleradeta d'essència de vainilla
- Un grapat de fruits vermells congelats
* Preescalfar el forn a 180°
* Temps de cocció 30/40 minuts, depenent de cada forn.

Elaboració:

1- Tritureu els folcs de civada o bé feu servir directament farina.
2- Aixafeu molt bé els plàtans. Afegiu-hi l'ou, remeneu per integrar-lo i seguidament aboqueu en tres cops la farina de civada, segui remenant fins que tingueu una massa uniforme. Ara, afegiu l'oli de coco i el llevat. Torneu a remenar per integrar.
3- Introduïu l'essència de vainilla i les xips de xocolata. Finalment, poseu els fruits vermells i remeneu amb cura per integrar-los a la massa.
4. Posem la preparació en el motlle prèviament untat amb oli o esprai desemmotllant. Col·loquem pel damunt unes pastilletes de xocolata per decorar.
5. Ara, ja el podeu posar al forn i deixar coure fins que en introduir una broqueta, aquesta surti neta.




Suggeriments:

* Si voleu fer-lo una mica més dolç, afegiu una mica d'eritritol o xarop d'atzavara o mel
* Podeu fer-lo amb mantega, no serà tan light, però quedarà també molt bo.
* Podeu posar nabius o mores fresques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar en esta página.