Aquest arròs es pot fer amb espinacs o amb qualsevol verdura que us agradi o que tingueu a la nevera en el moment de fer-lo. Queda boníssim amb carxofes, bròquil, pèsols o bé amb una barreja d'elles.
Ingredients:
- 150 g de bacallà dessalat
- 400 g d'arròs bomba @arrozilladeriu
- 350 g d'espinacs
- 3 alls tendres
- 2 tomàquets madurs
- Oli d'oliva extra verge @olimallafre1934
- 1 cullerada de pebre vermell
- Uns brins de safrà
- 1,200 l d'aigua mineral o brou suau de verdures
- Sal i pebre negre al gust.
Elaboració:
1. En una cassola amb oli saltem els alls, tot seguit hi afegirem els espinacs. Donem unes voltes i quan redueixi una mica hi afegim el tomàquet pelat i trossejat. Deixem sofregir fins que el tomàquet evapori tot el seu líquid.
2. Ara, afegirem el pebre vermell i remenarem ràpidament perquè no es cremi.
3. Afegim el safrà, el bacallà esmicolat i tornem a remenar.
4. Finalment, incorporem l'arròs i el cobrirem amb l'aigua o el brou ben calent. Salpebrem al gust i deixem coure durant uns 15 minuts.
5. Passat aquest temps, apaguem el foc, tapem i deixem reposar durant 2 minuts.
Llestos! Ja podem anar a taula i degustar aquest senzill i saborós arròs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.