Jo avui, els he fet a casa perquè ens encanten, i com que és diumenge ens hem permès el luxe de fer un bon aperitiu casa.
Mireu quins ingredients més senzills. Només haureu de comprar les raves de calamar o calamars i tots els altres ingredients segur que els teniu a casa.
Ingredients:
- 300/400 g de raves de calamar o calamar tallat a tires no gaire gruixudes.
* Jo l'he comprat congelat, tallat i net.
- Oli d'oliva o gira-sol
Per la massa:
- 125 ml d'aigua freda
- 125 ml de llet
- 170 g de farina
- 5 g de sal
- 5 g de llevat químic
L'elaboració no té cap complicació. Mireu que senzill que és el pas a pas. Només heu de tenir cura d'eixugar molt bé el calamar i que la temperatura d'oli sigui l'adequada, 180°/190° Èxit assegurat i aqueta recepta la fareu molt sovint.
Elaboració:
1. Assecar molt bé les raves i les salem una mica.
2. En un vol barrejar tots els ingredients, remenant enèrgicament perquè no es facin grumolls. Ha de quedar una pasta homogènia i no gaire espessa.
4. Les ajudem a donar la volta, ja que han de quedar daurades per tot arreu igual.
5. Les anem traient de l'oli i les posem sobre paper absorbent.
6. Les tornem a salar al nostre gust.
* podeu veure el video/reel aquí
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.