Aquesta recepta és d'una noia que segueixo per Instagram. Normalment, faig les seves receptes de dolços, però de tant en tant penja a la xarxa alguna recepta de cuina familiar que a mi em semblen tan bones i senzilles que no dubto a fer-las.
Veureu que és un plat que espot menjar qualsevol dia de la setmana i que a més no és molt calòric, que també va bé.
Una recepta ràpida amb pocs ingredients frescos i naturals.
Ingredients:
- 1 pollastre tallat cada quart en dos.
- 4/5 patates tallades a grills
- Grans d'all sencers
- Romero fresc
- oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre negre
Elaboració:
1- Netegem bé el pollastre de plomes. És convenient socarrimar les plomes més petites amb un bufador, si teniu vitroceràmica o inducció o bé passant el tros de pollastre per sobre de la flama del gas.
2- Un cop net, salpebrem i amanim el pollastre amb fulles de romaní fresc.
3- Mentre el pollastre absorbeix l'amaniment, preescalfem el forn a 185° i pelem les patates i les tallem a grills. Ho farem, tallant la patata de dalt a baix i cada meitat la tallarem en 4 trossos.
4- Amanim les patates amb oli, alls, sal i romaní. Remenem amb les mans perquè les patates quedin ben untades.
5- Folrem una safata de forn amb paper i distribuïm el pollastre i les patates per tota la superfície.
6- Introduïm la safata al forn i deixem coure durant 60 minuts aprox. A mitja cocció, tombem el pollastre perquè és dori per tots els costats.
7- Al final de la cocció tornem a fer la volta al pollastre i si cal, donem un cop de grill per acabar de donar-li un bon color daurat.
*Menjar calent acabat de treure del forn.
* El temps de cocció del pollastre és orientatiu, dependrà de la mida. Veureu si està cuit si en punxar amb un escuradents no surt líquid del deu interior.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.