Voleu fer un pastís ràpid
i molt bo?
Aquí teniu una recepta que el resultat és un pa de pessic de llimona suau i a l'hora d'un sabor intens i fresc. El podeu acompanyar amb xocolata o crema catalana o simplement tal qual per quan tenim un moment tonto que ens ve de gust alguna cosa dolça.
Ingredients:
- 3 ous
- 220 g de sucre
- El suc d'una llimona
(80 cl)
- La ratlladura de la pell de la llimona
- 100 g de Maizena
- 80 cl d'aigua mineral
- 120 cl d'oli de gira-sol
- 300 g de farina
- Sucre granulat, per
escampar d per sobre abans d'enfornar
- 1 sobre de llevat
químic Royal
- 1 motlle de plum-cake
Elaboració:
1. Batem els ous
juntament amb el sucre fins que dobli el volum i agafi un color clar. Millor que ho feu amb baretes elèctriques.
2. Afegim la maizaena, el
suc de llimona, , la ratlladura, l'oli de gira-sol i l'aigua. Continuem batent.
3. Ara, afegim la farina
i el llevat tamisats. Aixó ho farem en tres tandes i baten amb menys potència.
4. Un cop tot afegit, amb
una espàtula, remenem fins al fons per
comprovar que està tota la farina integrada i que no queda cap grumoll.
5. Aboquem la pasta en un
motlle de plum-cake que haurem untat amb mantega i empolvorat amb farina. Posem
pel damunt de la massa el sucre granulat.
6. Introduïm al forn
preescalfat a 170º i si pot ser sense aire. El tindrem uns 50/60 minuts o fins que veiem que punxant al mig
amb un escuradents aquest surt net. Si
durant la cocció es torra massa la superfície, tapeu-lo amb un tros de paper
sulfurat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.