dimarts, 22 de novembre del 2022

PA DE PESSIC SUAU DE LLIMONA

 

Voleu fer un pastís ràpid i molt bo?

Aquí teniu una recepta que el resultat  és un pa de pessic de llimona suau i a l'hora d'un sabor intens i fresc. El podeu acompanyar amb xocolata o crema catalana o simplement tal qual per quan tenim un moment tonto que ens ve de gust alguna cosa dolça.


 

Ingredients:

- 3 ous

- 220 g de sucre

- El suc d'una llimona (80 cl)

- La ratlladura de la pell de la llimona

- 100 g de Maizena

- 80 cl d'aigua mineral

- 120 cl d'oli de gira-sol

- 300 g de farina

- Sucre granulat, per escampar d per sobre abans d'enfornar

- 1 sobre de llevat químic Royal

- 1 motlle de plum-cake

Elaboració:

1. Batem els ous juntament amb el sucre fins que dobli el volum i agafi un color clar. Millor que ho feu amb baretes elèctriques.

2. Afegim la maizaena, el suc de llimona, , la ratlladura, l'oli de gira-sol i l'aigua. Continuem batent.

3. Ara, afegim la farina i el llevat tamisats. Aixó ho farem en tres tandes i baten amb menys potència.

4. Un cop tot afegit, amb una espàtula,  remenem fins al fons per comprovar que està tota la farina integrada i que no queda cap grumoll.

5. Aboquem la pasta en un motlle de plum-cake que haurem untat amb mantega i empolvorat amb farina. Posem pel damunt de la massa el sucre granulat.

6. Introduïm al forn preescalfat a 170º i si pot ser sense aire. El tindrem uns  50/60 minuts o fins que veiem que punxant al mig amb un escuradents  aquest surt net. Si durant la cocció es torra massa la superfície, tapeu-lo amb un tros de paper sulfurat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar en esta página.