Ingredients:
-2 pits de pollastre desossats
- condiments per broquetes, pebre negre mòlt i sal
- 2 patates noves
- oli d'oliva verge extra
Elaboració:
1. Pelem i tallem molt primes les patates amb una mandolina, les anem col·locant, lleugerament sobreposades i salpebrades, en una safata de forn que prèviament haurem untat amb oli.
2. Realitzem en els pits, uns talls en diagonal que no arribi al final. Seguidament en un bol petit, fem una barreja d'oli, condiments de broqueta, pebre i sal. Ara, amanim els pits amb l'ajuda d'un pinzell de cuina o si ho preferiu amb les mans. Les col·loquem sobre de les patates i afegim una miqueta mes d'oli.
3. Introduïm la safata al forn, que haurem preescalfat a 180 °, durant 30 minuts. En aquest Temps anirem vigilant la cocció i amb una cullera regarem el pollastre amb l'oli de la safata.
Nota:
- Si veus que hi ha massa oli en la meitat de la cocció podeu treure una mica l'oli inclinant la safata i l'ajuda d'una cullera. El reserveu per si després ho necessiteu en menjar i trobéssiu sec el pit de pollastre.
-Si us agrada, podeu afegir herbes aromàtiques com farigola, romaní o també podeu fer el condiment una mica picant afegint pebre vermell picant.
- Les espècies per broquetes, les trobareu ja preparades en botigues especialitzades que vénen a granel fruits secs, pasta, espècies, etc. Si no podeu fer vosaltres mateixos la barreja amb pebre vermell, pebre negre, curri, comí i si voleu inclús una mica d'all. Proveu i feu una barreja al vostre gust, és divertit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.