Aquesta recepta a l'estiu no falla mai, ideal per deixar-la preparada a la nevera i menjar-ho ben fred.
Ingredients:
6 ous L
100 g de tonyina (2 llaunes petites)
1 Llauna petita d'olives farcides
2 o 3 cullerades de maionesa
2 cogombres petits
Elaboració:
1. Cou els ous durant 15 minuts amb una mica de sal, deixa refredar i pela'ls.
2. Talla els ous per la meitat, al llarg i treu els rovells a un bol, deixa una per decorar.
3. Tritura els rovells amb una forquilla, afegeix la tonyina, les olives picades i 2 cullerades de maionesa (al teu gust) la resta de la maionesa serà per decorar. Barreja fins que sigui una massa perquè es puguin emplenar els ous.
4. Amb una cullera petita, emplena cada ou amb una bona quantitat de massa intentant tenir una forma arrodonida per dalt.
5. Decora amb una mica de maionesa, posa al damunt un trosset de cogombre i ratlla el rovell que has guardat per dalt.
* Si vols fer una maionesa més lleugera, barreja 2 cullerades d'aquesta amb una de iogurt grec natural.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.