Ingredients per 2 persones:
- enciam, la quantitat que volgueu
- 1 tomàquet
- 1/4 de ceba dolça
- 8 cors de carxofa en conserva partits per la meitat
- Unes escates de formatge proteic o parmesà, quantitat al gust
- 1/2 ou dur per persona
- Uns daus de pit de pollastre rostit a la fregidora d'aire (mira la recepta aquí)
- 2 llesques de pa torrat de fibra i sèsam (Mercadona)
* En lloc de l'ou, podeu posar pernil serrà a daus passat per la planxa.
Ingredients per a la salsa:
- 4 cullerades soperes de iogurt grec 0% greix
- 2 cullerades de maionesa
- 1 c/ de soja baixa en sal
- 1 c/p de mostassa
- Pebre negre al gust.
Elaboració:
1. Col·loquem una base d'enciam en cada plat, la ceba i el tomàquet.
2. Posem per sobre uns trossos de pit de pollastre, uns trossets de cors de carxofa, una mica de formatge, l'ou dur i un grapat de trossets de pa de fibra i sèsam (no fregit).
3.Barregem tots els ingredients per a la salsa fins que quedi suau i la servim per sobre de l'amanida.
*Conservar l'amanida i la salsa a la nevera fins que l'hàgim de menjar.
Tasteu aquesta amanida i ja m'expliqueu, us encantarà!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.