dimecres, 17 de juliol del 2024

AMANIDA CÈSAR LLEUGERA


Avui comparteixo amb vosaltres una versió lleugera, sana i boníssima d'aquesta amanida. Per la quantitat i varietat d'ingredients pot ser plat únic, ideal per deixar-la preparada per a quan tornem de passejar, de la platja, etc.




Ingredients per 2 persones:
- enciam, la quantitat que volgueu - 1 tomàquet - 1/4 de ceba dolça - 8 cors de carxofa en conserva partits per la meitat - Unes escates de formatge proteic o parmesà, quantitat al gust - 1/2 ou dur per persona - Uns daus de pit de pollastre rostit a la fregidora d'aire (mira la recepta aquí) - 2 llesques de pa torrat de fibra i sèsam (Mercadona) * En lloc de l'ou, podeu posar pernil serrà a daus passat per la planxa.
Ingredients per a la salsa:
- 4 cullerades soperes de iogurt grec 0% greix - 2 cullerades de maionesa - 1 c/ de soja baixa en sal - 1 c/p de mostassa - Pebre negre al gust.

Elaboració:
1. Col·loquem una base d'enciam en cada plat, la ceba i el tomàquet. 2. Posem per sobre uns trossos de pit de pollastre, uns trossets de cors de carxofa, una mica de formatge, l'ou dur i un grapat de trossets de pa de fibra i sèsam (no fregit). 3.Barregem tots els ingredients per a la salsa fins que quedi suau i la servim per sobre de l'amanida.




*Conservar l'amanida i la salsa a la nevera fins que l'hàgim de menjar.
Tasteu aquesta amanida i ja m'expliqueu, us encantarà!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar en esta página.