dimecres, 17 de juliol del 2024

PIT DE POLLASTRE PER MENJAR FRED

 

Voleu fer aquest pit de pollastre tipus "fiambre"?

És ideal per esmorzar o per sopar, jo l'he preparat amb una torrada de pa sobre un llit de trossets de tomàquets cirerols i a sobre el pollastre tallat molt prim. L'he acabat amb un raig d'oli d'oliva extra verge i unes escates de flor de sal. Si us ve de gust, també podeu posar unes fulles de ruca o canonges. Una meravella per la seva senzillesa i a més a més supersaludable!!







Ingredients:

- 1 pit de pollastre sense os.

- Pebre vermell dolç - 1 culleradeta de sal d'all - 1 culleradeta de pebre molt de 4 tipus (la de colors) - 1 culleradeta de farigola en pols - 1 culleradeta de romaní en pols - Una mica d'Orenga - Una mica d'herbes Tex-mex - El suc de mitja llimona - sal - Oli d'oliva verge extra Airfryer ➡️ 180°  durant 15 minuts i 5 minuts destapat, perquè es torri una mica per fora.

Elaboració:

1. Salarem el pollastre.


2. Barrejarem tot el condiment, suc de llimona, els pebres, el pebre vermell, les aromàtiques, etc., en un vol i emulsionarem amb l'oli.


3. Untarem el pit de pollastre fent-li un bon massatge. Deixarem uns minuts de repòs perquè agafi bé tots els sabors.


4. Seguidament, el posarem sobre un paper de forn i l'emboliquem amb papillota. Si teniu l'estri de silicona per coure al microones, el podeu fer servir jo no el tinc i sempre ho faig amb el paper.


5. L'introduïm a la fregidora d'aire a 180° durant 15 minuts. Passat a aquest temps obrir el paper i el deixem 5 minuts més perquè es torri una mica per fora.


6. Comprovem punxant amb un palet o escuradents si està cuit.

7. Deixem refredar i el guardem a la nevera amb el seu suc de cocció.

* Si no teniu el condiment Tex-mex, poseu el que tingueu a mà, o qualsevol que us agradi. Segur que us quedarà igualment boníssim!

* comproveu la cocció punxant amb una broqueta.

* Va molt bé tenir fetes les herbes i els pebres en pols per diferents preparacions com pollastre a l'ast, etc. Jo les preparo passant-les pel molinet de cafè i les guardo en un pot de vidre així les tinc sempre a punt.

*Aquesta recepta es pot fer amb Airfryer o amb forn convencional.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar en esta página.