Voleu fer aquest pit de pollastre tipus "fiambre"?
És ideal per esmorzar o per sopar, jo l'he preparat amb una torrada de pa sobre un llit de trossets de tomàquets cirerols i a sobre el pollastre tallat molt prim. L'he acabat amb un raig d'oli d'oliva extra verge i unes escates de flor de sal. Si us ve de gust, també podeu posar unes fulles de ruca o canonges.
Una meravella per la seva senzillesa i a més a més supersaludable!!
Ingredients:
- 1 pit de pollastre sense os.
- Pebre vermell dolç - 1 culleradeta de sal d'all - 1 culleradeta de pebre molt de 4 tipus (la de colors) - 1 culleradeta de farigola en pols - 1 culleradeta de romaní en pols - Una mica d'Orenga - Una mica d'herbes Tex-mex - El suc de mitja llimona - sal - Oli d'oliva verge extra Airfryer ➡️ 180° durant 15 minuts i 5 minuts destapat, perquè es torri una mica per fora.Elaboració:
1. Salarem el pollastre.
2. Barrejarem tot el condiment, suc de llimona, els pebres, el pebre vermell, les aromàtiques, etc., en un vol i emulsionarem amb l'oli.
3. Untarem el pit de pollastre fent-li un bon massatge. Deixarem uns minuts de repòs perquè agafi bé tots els sabors.
4. Seguidament, el posarem sobre un paper de forn i l'emboliquem amb papillota. Si teniu l'estri de silicona per coure al microones, el podeu fer servir jo no el tinc i sempre ho faig amb el paper.
5. L'introduïm a la fregidora d'aire a 180° durant 15 minuts. Passat a aquest temps obrir el paper i el deixem 5 minuts més perquè es torri una mica per fora.
6. Comprovem punxant amb un palet o escuradents si està cuit.
7. Deixem refredar i el guardem a la nevera amb el seu suc de cocció.
* Si no teniu el condiment Tex-mex, poseu el que tingueu a mà, o qualsevol que us agradi. Segur que us quedarà igualment boníssim!
* comproveu la cocció punxant amb una broqueta.
* Va molt bé tenir fetes les herbes i els pebres en pols per diferents preparacions com pollastre a l'ast, etc. Jo les preparo passant-les pel molinet de cafè i les guardo en un pot de vidre així les tinc sempre a punt.
*Aquesta recepta es pot fer amb Airfryer o amb forn convencional.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.