Elaboraciò:
1- Per a la massa dels blinis, ajuntem la farina amb el llevat i tamisem amb l'ajuda d'un colador fi. Incorporem el rovell d'ou, llet, mel, sal, l'impulsor i la mantega i barregem bé.
Muntem la clara d'ou a punt de neu i incorporem a la massa de forma envoltant perquè no es baixi i així quedin els blinis ben airejats i esponjosos. Deixem reposar a la nevera uns 20 minuts.
2-Escalfem una paella prèviament greixada amb oli d'oliva verge extra, i aboquem la massa en punts grossos per fer els blinis.
Deixem daurar lleugerament, no han de quedar molt cuits. Els traiem i deixem refredar. Seguidament, muntem els canapès amb els ingredients que us agradi.
Ingredients per la Crema agra:
- 100 g de crema de llet
- El suc de 1/2 llimona
- 3 cogombres confitats en vinagre
- 1/2 alvocat
- Anet fresc
Elaboració:
Muntem amb el batedor, la crema de llet i el suc de llimona. Un cop muntada li afegim, cogombres confitats, l'alvocat tallats a brunoise petit i anet fresc picat.
Guardem una mica d'anet per decorar. Si no trobem anet fresc, podem posar-li sec o també podem posar cibulet.
Quan tenim ja feta la crema agra, posem una mica damunt dels blinis i a sobre el peix fumat que us agradi més.
A la foto veieu la versió dels germans Torres. Són els muntats amb el salmó fumat i la crema agra. Els altres, són de guacamole i salmó. |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.