dimecres, 20 de març del 2019

BUNYOLS DE LLANGÜETA

Super fàcil de fer. Com els fèiem a casa dels pares!
Aquests bunyols poden menjar-se com aperitiu, o com entrant. Si feu més quantitat, podeu menjar-los freds, són boníssims en un entrepà amb pa amb tomàquet.




Ingredients:


- 250 /200 g de Llangüeta.
- Farina de blat.
- Aigua de Vichy
- Julivert i all trinxat, al gust.
- Sal
- 1 cullereta de cafè de llevat químic. 
- Oli suau d'oliva per fregir.

Elaboració:

1. Posem en un colador la llangüeta. Netegem sota l'aigua. Deixem escorre molt bé en un colador.


2. En un bol posem farina, Vichy, all i julivert trinxat, sal i el llevat químic (1ccafè). Remenem fins a aconseguir una massa cremosa. Afegim la llangüeta, remenem fins a integrar-lo i si veiem que la massa queda poc espessa afegim una mica més de farina.


 3. Ara, escalfem abundant oli en una paella fins que sigui ben calent però no arribi a fumejar. Fem porcions amb l'ajuda d'una cullera i fregim fins que quedin els bunyols daurats.

4. Traiem i posem sobre paper absorbent per treure l'accés d'oli.




Bon profit!


Suggeriments:

-Traieu el germen de dins de l'all. Jo hi poso per començar 1/2, provo la massa i si veig que n'hi ha poc sabor, acabo de posar l'altre mixt.
- Quan netegeu el peix, vigileu que no contengui algues i altres objectes no desitjables. Penseu que la xarxa que fan servir en la seva pesca és summament fina i a vegades pot sortir no gaire net.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar en esta página.