Aquests bunyols poden menjar-se com aperitiu, o com entrant. Si feu més quantitat, podeu menjar-los freds, són boníssims en un entrepà amb pa amb tomàquet.
Ingredients:
- 250 /200 g de Llangüeta.
- Farina de blat.
- Aigua de Vichy
- Julivert i all trinxat, al gust.
- Sal
- 1 cullereta de cafè de llevat químic.
- Oli suau d'oliva per fregir.
Elaboració:
1. Posem en un colador la llangüeta. Netegem sota l'aigua. Deixem escorre molt bé en un colador.
2. En un bol posem farina, Vichy, all i julivert trinxat, sal i el llevat químic (1c. cafè). Remenem fins a aconseguir una massa cremosa. Afegim la llangüeta, remenem fins a integrar-lo i si veiem que la massa queda poc espessa afegim una mica més de farina.
4. Traiem i posem sobre paper absorbent per treure l'accés d'oli.
Bon profit!
Suggeriments:
-Traieu el germen de dins de l'all. Jo hi poso per començar 1/2, provo la massa i si veig que n'hi ha poc sabor, acabo de posar l'altre mixt.
- Quan netegeu el peix, vigileu que no contengui algues i altres objectes no desitjables. Penseu que la xarxa que fan servir en la seva pesca és summament fina i a vegades pot sortir no gaire net.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.