dilluns, 22 d’abril del 2019

PATATES AL FORN ASSAONADES AMB ESPÈCIES

Unes patates boníssimes com aperitiu o per acompanyament del plat principal.




Ingredients:


- 6 Patates monalisa tallades a llunes sense pelar. 
- 100 cl oli d'oliva 
-1 cullereta de pebre vermell picant o dolç
- 1 cullereta de pebre negre molta
- 1 cullereta de curri amb pols
* Les quantitats són orientatives, podeu posar més o menys al vostre gust.
* Podeu posar les espècies i herbes que més us agradin.


Elaboració:



1- Posem, tots els ingredients en un bol i remenem. 




2- Un cop les patates ben untades amb la preparació, les posem damunt una safata de forn sense apilar-les.
3- Quan el forn sigui calent a 220°, introduir la safata i deixem coure les patates durant 12 a 15 minuts. 
Vigileu que la cocció és ràpida!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar en esta página.