divendres, 26 de gener del 2018

BUNYOLS DE BACALLÀ CASOLANS



No els has fet mai? Mira que és fàcil els faràs més d'un cop.



Ingredients:

- 250 g. de bacallà remullat.
- 1 ou sencer.
- 1/2 sobre de llevat Royal.
- 1 gra d'all.
- julivert.
- Una mica de farina per espessir la massa.


Elaboració:

1-Trinxarem en una picadora el bacallà, l'all i el julivert fins que quedi una massa homogènia.

2-Posem la massa en un bol, li afegim l'ou i remenem fins que quedi integrat. Tot seguit li posem el llevat i amen afegint la farina fins que quedi una massa consistent però no massa espessa.



3-Tenim preparat un cassó, no gaire gran, amb abundant oli d'oliva. El posem al foc i quan l'oli sigui ben calent i abans que fumegi anem fent porcions de massa, amb una cullera de postres, i les fregim fent-les rodar de tant en tant perquè es daurin uniformement.

4-Els traurem de l'oli i els posarem sobre un paper absorbent.

JA ESTAN LLESTOS!!


Gràcies @LauraGallén per la recepta, sempre té un gran èxit a casa meva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar en esta página.