BUNYOLS DE BACALLÀ CASOLANS
No els has fet mai? Mira que és fàcil els faràs més d'un cop.
Ingredients:
- 250 g. de bacallà remullat.
- 1 ou sencer.
- 1/2 sobre de llevat Royal.
- 1 gra d'all.
- julivert.
- Una mica de farina per espessir la massa.
Elaboració:
1-Trinxarem en una picadora el bacallà, l'all i el julivert fins que quedi una massa homogènia.
2-Posem la massa en un bol, li afegim l'ou i remenem fins que quedi integrat. Tot seguit li posem el llevat i amen afegint la farina fins que quedi una massa consistent però no massa espessa.
3-Tenim preparat un cassó, no gaire gran, amb abundant oli d'oliva. El posem al foc i quan l'oli sigui ben calent i abans que fumegi anem fent porcions de massa, amb una cullera de postres, i les fregim fent-les rodar de tant en tant perquè es daurin uniformement.
4-Els traurem de l'oli i els posarem sobre un paper absorbent.
JA ESTAN LLESTOS!!
Gràcies @LauraGallén per la recepta, sempre té un gran èxit a casa meva.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.