Ingredients:
- 2 làmines de pasta de full. Jo faig servir de la marca La Sirena. Ja venen dos en el paquet i són rectangulars.
- 250 g de llardons picats ben fins.
- Sucre, el suficient per posar una mica a la capa de dins i per damunt de la coca.
- 75 g de pinyons del país.
- 1 ou batut, per pintar la pasta de full.
- Un polsim de canyella en pols.
Elaboració:
* (Heu de deixar descongelar la pasta de full amb anticipació si decidiu utilitzar La Sirena)
1- Enfarinem la taula de treball, perquè no s'enganxi la pasta de full. Preescalfar el forn a 190°
2- Amb un corró estirem una de les plaques de full fins que quedi molt fina. Seguidament la punxem amb una forquilla perquè no pugi i retallem els laterals amb l'ajuda d'un ganivet o tallapizzes perquè quedin rectes.
Ara amb l'ajuda del corró, enrotllem la pasta en ell i la posem sobre la safata folrada amb paper sulfurat.
3- Escampem per sobre la meitat dels llardons, una mica de sucre i una mica de canyella (no us passeu amb la quantitat no ha de dominar el seu sabor).
4- Estirem l'altra placa de full, la posem a sobre, la punxem, la retallem i tanquem els laterals prement amb una forquilla.
5- Pintem tota la superfície amb ou batut, després posem els llardons restants i sucre abundant per tota la superfície. Per últim tots els pinyons.
6- Ara ja podem enfornar fins que quedi torradeta. Vigileu la cocció, ja que la pasta l'hem estirat i es cou més de pressa del que diu en l'envàs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.