dilluns, 2 d’abril del 2018

SUQUET DE VERAT

Aquest plat està inspirat en una recepta del llibre "La cuina de la gent de mar de la Costa Brava".





Ingredients per a 3 persones:
- 2 verats grans a filets.
- 3 grans d'alls, tallat a làmines.
- un manat de julivert, tallat fi
- 3 tomàquets madurs del tipus pera, tallat a trossos irregulars
- 2 bitxos
- sal i oli d'oliva verge extra.

Elaboració:
1. Salem el verat i l'enfarinem lleugerament. Reservem.
2. En una cassola, posem un fons d'oli i quan està calent, afegim els alls a foc suau. Quan hagin agafat una mica de color, afegim el julivert i els bitxos. Remenem durant un minut. Seguidament tirem el tomàquet, ja trossejat, i tornem a remenar deixant-ho coure tot junt durant uns 5-7 minuts, el tomàquet no ha de quedar molt fet.
3. Passats aquests minuts incorporem el verat i afegim 1/2 got d'aigua mineral. Agitem la cassola, per les nanses, per integrar bé tots els ingredients. Rectifiquem de sal i posem pebre negre al gust.
4- Jo ara, deixo coure tot junt uns 5 minuts perquè a mi m'agrada que el peix quedi cuit. Si us agrada menys fet, un cop incorporat el peix i l'aigua quan comenci novament el bull apagueu el foc i s'acabarà de fer amb la calor de la cassola.

BON PROFIT!!

Nota:
-Aquesta recepta es pot fer amb qualsevol peix blau, vigilant la cocció segons la mida.
- És una recepta que es pot fer amb antelació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar en esta página.