Aquesta recepta, està inspirada en una del restaurant Portinyol d'Arenys de Mar. La vaig obtenir per una clienta meva que era assídua d'aquest restaurant.
És fàcil de fer i original, no us decebrà.
Ingredients per 2 persones:
- 1/2 kg de musclos.
- 1 ceba de Figueres, tallada a llunes.
- 100cc de crema de llet.
- 50g de pernil Ibèric, tallat a trossets petits.
- Oli d'oliva.
- un polsim de pebre negre molta.
- un raig de vi blanc.
- Reservar l'aigua colada de la cocció dels musclos.
Elaboració:
1- Obrim els musclos al vapor, els reservem tapats perquè no s'assequin.
(Per obrir els musclos, els posem en una olla al foc amb una mica d'aigua, el vi blanc i els tapem.
Remenem de tant en tant fins que es comencin a obrir.)
2- Fregim la ceba fins que agafi un color daurat. A mitja cocció posem un rajolí de vi blanc sec, un rajolí d'aigua de la cocció dels musclos i deixem reduir.
Tot seguit incorporem el pernil, donem unes voltes i seguidament hi posem la crema de llet. Afegim un polsim de pebre negre. Deixem reduir 2 minuts a foc suau. Vigilem que la crema de llet no espesseixi molt, si passes podeu afegir una mica més d'aigua de la cocció.
3- Ara és el moment de posar els musclos que prèviament haurem tret una de les valves.
4- Deixem que cogui tot junt uns minuts, sacsejant la paella de tant en tant, perquè els musclos agafin el gust de la salsa.
5- Servim i mengem, acompanyat d'un bon pa per sucar la salsa.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.