dijous, 15 de novembre del 2018

GALL DE SANT PERE AL FORN



Gall de Sant Pere. Un peix comú de les costes catalanes




Ingredients :

-1 gall de Sant Pere
-2 patates tallades a rodelles
-1 ceba tallada a llunes
-2 grans d'all
-1 fulla de llorer
-200cc de fumet de peix
-100cc de vi blanc sec
-Sal i pebre negre molta

Elaboració:

1- Fregim una mica les patates amb la ceba, el llorer i els alls. Quan agafi color ho col·loquem al fons d'una safata de forn. A sobre, posem el peix senser que  l'haurem salpebrat.

2- El posem al forn, que estarà escalfat a 200°, amb un raig d'oli i el fumet. El deixem coure durant 15 minuts. Passat aquest temps, obrim el forn, afegim el vi per damunt del peix i deixem coure 10 minuts més.

3-Comprovem si el peix està cuit i ja podem servir i menjar.

BON PROFIT!!

Nota:

- Si us agrada, podeu afegir pebrot vermell i verd amb les verdures.
- Aquest peix també és molt bo a la brasa o la graella, amanit amb un raig d'oli i acompanyat amb patates al vapor i amanida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar en esta página.