Gall de Sant Pere. Un peix comú de les costes catalanes
Ingredients :
-1 gall de Sant Pere
-2 patates tallades a rodelles
-1 ceba tallada a llunes
-2 grans d'all
-1 fulla de llorer
-200cc de fumet de peix
-100cc de vi blanc sec
-Sal i pebre negre molta
-1 gall de Sant Pere
-2 patates tallades a rodelles
-1 ceba tallada a llunes
-2 grans d'all
-1 fulla de llorer
-200cc de fumet de peix
-100cc de vi blanc sec
-Sal i pebre negre molta
Elaboració:
1- Fregim una mica les patates amb la ceba, el llorer i els alls. Quan agafi color ho col·loquem al fons d'una safata de forn. A sobre, posem el peix senser que l'haurem salpebrat.
2- El posem al forn, que estarà escalfat a 200°, amb un raig d'oli i el fumet. El deixem coure durant 15 minuts. Passat aquest temps, obrim el forn, afegim el vi per damunt del peix i deixem coure 10 minuts més.
3-Comprovem si el peix està cuit i ja podem servir i menjar.
2- El posem al forn, que estarà escalfat a 200°, amb un raig d'oli i el fumet. El deixem coure durant 15 minuts. Passat aquest temps, obrim el forn, afegim el vi per damunt del peix i deixem coure 10 minuts més.
3-Comprovem si el peix està cuit i ja podem servir i menjar.
BON PROFIT!!
Nota:
- Si us agrada, podeu afegir pebrot vermell i verd amb les verdures.
- Aquest peix també és molt bo a la brasa o la graella, amanit amb un raig d'oli i acompanyat amb patates al vapor i amanida.
- Si us agrada, podeu afegir pebrot vermell i verd amb les verdures.
- Aquest peix també és molt bo a la brasa o la graella, amanit amb un raig d'oli i acompanyat amb patates al vapor i amanida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.