dimecres, 18 de març del 2020

STROGANOFF DE CAP DE LLOM

   
Voleu fer una carn diferent?. Aquí us deixo una recepta que a mi m'agrada molt. Amb un moment la tindreu feta i quan la proveu la fareu més d'un cop.



Ingredients per 4 persones:
- 600 g de cap de llom de porc, tallat a daus

- 40 g de tàperes
- 15 g de cogombrets
- 50 g de sofregit de ceba i tomàquet. Pot ser comprat en el, ara n'hi ha de molt bons

- 1 cullerada de pebre vermell dolç
- 1 cullerada de quètxup
- 1 cullerada de mostassa antiga
- 4 fulles d'estragó picades
- 600 ml de crema de llet
- un pessic d'orenga
- una punta de Tabasco
- Oli d'oliva verge extra
- un pessic de sal
- pebre negre mòlt.


Elaboració
1- en una paella amb un rajolí d'oli, daurem els trossos de cap de llom que prèviament haurem salpebrat i condimentat amb pebre vermell. Quan siguin daurats els traiem i reservem.








2- En la mateixa paella, sofregim les tàperes i els cogombrets, tallats a rodelles fines. Donem unes voltes i afegim el sofregit de ceba i tomàquet, el quètxup, la mostassa, l'estragó, l'orenga, el tabasco i una mica de sal. Remenem per integrar tots aquests ingredients. Tot seguit, afegim la crema de llet i deixem que arranqui el bull, sense deixar de remenar.












3- Afegim la carn i deixem coure a foc suau, tot junt, durant 10-15 minuts. Ha de quedar la carn del tot cuita i la salsa espessa.
4- Passat aquest temps, servim i mengem acabat de fer.




Suggeriments:
- Es pot fer aquesta recepta amb filet de vedella
- Es pot acompanyar amb arròs blanc i posar-hi la salsa per damunt o bé amb patates fregides o al forn. 
-També hi ha versions de Stroganoff que dins de la salsa amb la carn hi posen xampinyons laminats. Per posar-los, els haureu de coure a part perquè deixin anar l'aigua i després posar-los a la preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar en esta página.