dimecres, 13 de maig del 2020

GOTET DE IOGURT AMB COULIS D'ALBERCOC

Aquestes postres és un clàssic que a mi m'ha encantat. Una combinació perfecta i a més super fàcil.



Ingredients per a 4 persones:



-10 albercocs
- 2 hores de gelatina neutra
- el suc de mitja llimona
- 2 cullerades de sucre
- 200 cl de nata per muntar
- 4 iogurts grecs
- unes fulles de menta - ratlladura de pell de llimona



elaboració:


1- Posem la gelatina en remull en aigua freda, 10 minuts. Espremem la llimona i la colem.


2- Pelem i tallem la fruita a dauets. Reservem alguns trossos per decorar i posem els altres en un cassó a foc amb la meitat del sucre, 50 ml d'aigua i 1 culleradeta de llimona. Coem durant 10 minuts i triturem fins a obtenir un puré fi. Afegim la gelatina escorreguda, remenem fins a dissoldre-la i ho deixem temperar.


3-Muntem la nata molt freda, a meitat posem el sucre restant i seguim muntant. Barregem amb el iogurt.



4- Posem la barreja en 4 gots i repartim el coulis d'albercoc per sobre. Decorem amb els trossets d'albercoc i fulles de menta o ratlladura de llimona.


5- Posem a la nevera unes 4 h perquè el coulis qualli.







Suggeriments:


- Si prepareu els dauets d'albercoc amb antelació, mulleu-los amb una mica de suc de llimona perquè no s'oxidin.

- Si voleu fer la recepta una mica més lleugera, poseu iogurt desnatat o natural i edulcorant tipus estèvia, xarop d'atzavara, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar en esta página.