La salsa per a aquesta recepta està formada per ingredients que combinen a la perfecció com són els xampinyons, els ceps i els llagostins. És una recepta senzilla amb un resultat molt bo que ho podreu fer per a qualsevol celebració o trobada amb amics.
Ingredients per a 4 persones:
-400 g rigatoni -30 g de fongs secs @dececco_pasta
-6 cullerades d'oli verge extra
-1 ceba tallada a plomes molt fina
-300 g xampinyons portobello, tallats a rodanxes fines
-4 tomàquets madurs pelats i sense llavors (concasse) i tallats a daus.
-250 de llagostins cuits, pelats i tallats a trossos
-120 ml de crema de llet
Elaboració:
1- Remullem els ceps secs 15 minuts amb 200 cl d'aigua temperada
2- Posar l'oli en una paella i ofeguem la ceba fins a daurar. Salem una mica.
3- Afegim els ceps amb la meitat de l'aigua del remull filtrada i deixem cuinar fins a evaporar l'aigua.
4- Afegim els xampinyons, salpebrem i cuinem fins que els xampinyons estiguin tendres i s'evapori l'aigua que deixen anar.
5- Bullim la pasta en abundant aigua amb sal, el temps que indiqui el fabricant en el paquet. Deixeu-la una mica al dente, s'acabarà de fer amb la salsa.
6- Posem els tomàquets a la paella, cuinem 3 minuts i afegim els llagostins tallats a trossos, removem i afegim la crema de llet, seguim cuinant 2 minuts més.
7- Quan la pasta estigui cuita, la colem i la barregem amb la salsa i servim immediatament.
Notes:
- Es pot utilitzar la barreja de bolets que vulgueu.
- Podeu posar gambes, escamarlans, etc.
- Podeu deixar preparada la salsa amb antelació i a l'hora de preparar el dinar només coure la pasta i barrejar amb la salsa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.