Espot presentar com entrant, com a guarnició d'un plat principal o bé com aperitiu.
Ingredients per a 2 pers:
- 10 xampinyons grans
- 1 manat d'espàrrecs
- 2 grans d'all picats
- 1 ceba gran a quadrets
- tomàquet cirerol
- una mica de formatge light
- orenga
- oli verge extra
- pebre negre mòlt
- sal
- un rajolí de xerès sec o vi ranci
elaboració:
1- Netegem i tallem les verdures. Els xampinyons els pelem i traiem el peu.
2- Preescalfem el forn a 180 °
3- En una paella amb dues cullerades d'oli, fregim lleugerament els alls, afegim la ceba i ofeguem una mica. Hi tirem una mica de vi per ajudar a estovar. Salem. Tot seguit afegim els espàrrecs que haurem trossejat. Deixem fer-se lleugerament tot junt i salpebrem una mica. Reservem i deixem a temperar.
4- Ara omplim els xampinyons i els posem en una safata per forn.
5- Una vegada col·locats a la safata, posem a sobre de cada un uns trossets fins de formatge light, una rodella de tomàquet cirerol i unes fulletes d'orenga. Ruixem amb una mica d'oli.
Abans de posar al forn |
6- Introduïm la safata al forn, la tapem amb paper d'alumini sense pressionar i deixem que es facin durant 20 minuts.
7- Servir calenta com a entrant o bé com a guarnició del plat principal.
Després, un cop cuits |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.