divendres, 29 de maig del 2020

GALETES FARCIDES DE XOCOLATA FONDANT

Unes galetes farcides de xocolata i de molt carinyo Per començar el dia amb energia o per un berenar acompanyant un bon cafè o .
Aquí us deixo la recepta.





Ingredients:


-100 g sucre glaç
-50 g cacau pur en pols
-180 g mantega tova
-1 ou
-100 g de xocolata fondant blanc 
i negre, tallat a ganivet o ratllat.



Elaboració:


1- En un bol, barrejar la mantega amb el sucre. Incorporar l'ou. Afegir la farina i el cacau tamisats. Pastar fins a tenir una massa homogènia. Formar una bola. Tapar amb film i guardar a la nevera 30 minuts.














2- Preescalfar el forn a 180°

3- Partir la massa i estirar amb el corró sobre la taula de treball enfarinada.

4- Tallar la massa amb una talla-pastes en forma de cor. Posar en el centre d'un cor la xocolata trossejada i cobrir amb un altre cor. Segellar les vores amb l'ajuda d'una forquilla.




5- Col·locar els cors segellats sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal.


6- Introduir al forn durant 10'-12' El temps pot variar segons cada forn, vigilar. 
Si feu servir el forn amb aire, rebaixeu el temps 2 minuts.



7- Quan les traieu del forn deixeu-les a temperar i poseu-les sobre una reixeta per acabar de refredar.






Suggeriments:


- Podeu omplir amb la xocolata fondant que més us agradi
- Important deixar reposar la massa a la nevera abans d'estirar-la amb el corró.
- Enfarinar també el corró, 
així no s'enganxarà la massa.
- Barrejar els ingredients amb una espàtula o forquilla. Quan estiguin barrejats, acabar de pastar amb els artells i formar una bola amb les mans.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar en esta página.