Aquí us deixo la recepta.
-100 g sucre glaç
-50 g cacau pur en pols
-180 g mantega tova
-1 ou
-100 g de xocolata fondant blanc i negre, tallat a ganivet o ratllat.
Elaboració:
1- En un bol, barrejar la mantega amb el sucre. Incorporar l'ou. Afegir la farina i el cacau tamisats. Pastar fins a tenir una massa homogènia. Formar una bola. Tapar amb film i guardar a la nevera 30 minuts.
2- Preescalfar el forn a 180°
3- Partir la massa i estirar amb el corró sobre la taula de treball enfarinada.
4- Tallar la massa amb una talla-pastes en forma de cor. Posar en el centre d'un cor la xocolata trossejada i cobrir amb un altre cor. Segellar les vores amb l'ajuda d'una forquilla.
5- Col·locar els cors segellats sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal.
6- Introduir al forn durant 10'-12' El temps pot variar segons cada forn, vigilar. Si feu servir el forn amb aire, rebaixeu el temps 2 minuts.
7- Quan les traieu del forn deixeu-les a temperar i poseu-les sobre una reixeta per acabar de refredar.
Suggeriments:
- Podeu omplir amb la xocolata fondant que més us agradi
- Important deixar reposar la massa a la nevera abans d'estirar-la amb el corró.
- Enfarinar també el corró, així no s'enganxarà la massa.
- Barrejar els ingredients amb una espàtula o forquilla. Quan estiguin barrejats, acabar de pastar amb els artells i formar una bola amb les mans.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.