Ingredients per 2 persones:
- 200g d'arròs bomba.
- 600cc d'aigua mineral o fumet.
- 4 sipionetes.
- 1 ceba tallada a quadrets
- 2 dents d'alls trinxats.
- 1 pebrot verd tallat a quadrets.
- 1 tomàquet gran madur tallat a quadrets
- 1 albergínia petita tallada a quadrets.
- un rajolí de vi blanc sec.
- sal, pebre i uns brins de safrà.
1- Netegem les sipionetes, treien la boca, passant una mica d'aigua i conservant la melsa.
2- A la paella posem una mica d'oli i sofregim l'all la ceba. Passats uns minuts incorporem el pebrot i seguidament el rajolí de vi. Deixem reduir l'alcohol durant dos o tres minuts.
Mentrestant, a part en una paella amb una mica d'oli, fem l'albergínia durant uns minuts fins que es torri una mica.
3- Quan el sofregit de ceba hagi agafat un bon color, incorporem les sipionetes, i deixem que es facin una mica.
Ara és el moment d'incorporar el tomàquet i sofregim tot junt uns minuts, fins que agafi un color brillant però no cal que sigui molt cuit, com veieu a la foto.
4- Seguidament, afegim l'arròs i remenem fins que s'incorpori bé en el sofregit.
Fins aquí podem deixar l'arròs en espera i acabar-lo més tard, si ens convé.
5- Ara, afegim l'aigua mineral bullent.(trilpe d'aigua que d'arròs). Salem i condimentem amb pebre negre molta, al gust de cadascú, i uns brins de safrà. Deixem coure durant uns 15 minuts aproximadament (depèn de cada arròs) i en els 5 últims minuts escampem l'albergínia per al damunt.
Passat aquest temps, deixem reposar tapat 2 minuts.
BON PROFIT!!
Notes:
- Si voleu anar més de pressa, poseu 5 minuts l'albergínia al microones abans de passar-la par la paella.
- Es pot fer també amb espàrrecs verds, el procediment serà igual.
- Si feu servir fumet, no cal que sigui molt concentrat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.