dilluns, 16 de juliol del 2018

SOPA DE MELÓ


Ingredients:

- 1/2 meló
- iogurt natural o 100cc crema de llet
- El suc de 1/2 llimona
- 4 fulles de menta
- encenalls de pernil serrà o ibèric.

- Sal i pebre blanc molta al gust.
- Un raig d'oli d'oliva extraverge.


Elaboració

Agafem un meló, el pelem i el trossegem. El posem a la batedora amb el iogurt o crema de llet, el suc de llimona, l'0li i les fulles de menta. Salpebrem al gust.

Seguidament el batem fins a aconseguir una textura homogènia. El passem per un colador xinès i el posem a la nevera. 


Al moment de servir s'hi posen uns encenalls de pernil per damunt i unes fulletes de menta per decorar.


Suggeriments.


- En lloc de pernil s'hi pot posar ametlles torrades laminades.
- En lloc de iogurt natural s'hi pot posar, nata liquida, crème freîche, etc.
- El pernil pot ser torrat al forn o passat una mica per la paella.

Decorar amb una broqueta amb unes boles de meló. Si no teniu l'estri per fer-les, podeu fer cubs.
-També si pot posar unes fulles d'alfàbrega. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar en esta página.