Si voleu fer aquest plat de bacallà gratinat amb allioli. El podeu tenir fet amb un moment.
Utilitzant productes de qualitat teniu l'èxit garantit.
Ingredients per 2 persones:
-2 talls de bacallà remullat.
- 1 pot de tomàquet sencer i natural.
- 2 grans d'all sense pelar.
- farina blanca.
- un raig de vi blanc
- allioli.
- una mica de sucre.
Elaboració:
1- Enfarinem el bacallà i el fregim amb oli d'oliva, per fer-ho esperem que
l'oli estigui ben calent però que no arribi a fumejar. El fregim fins que estiguin ben daurat. El reservem i colem l'oli.
2- En aquest oli del bacallà fregim el tomàquet juntament amb les dents d'all i l'anem trossejant amb una espàtula de fusta. A mitja cocció afegim un raig de vi blanc, una mica de sucre i deixem reduir uns minuts. Un cop reduït el vi, posem el tomàquet al fons de la safata que després anirà al forn. Damunt col·loquem els talls de bacallà i per últim els hi posem una cullerada d'allioli. I ja podem gratinar.
-2 talls de bacallà remullat.
- 1 pot de tomàquet sencer i natural.
- 2 grans d'all sense pelar.
- farina blanca.
- un raig de vi blanc
- allioli.
- una mica de sucre.
Elaboració:
1- Enfarinem el bacallà i el fregim amb oli d'oliva, per fer-ho esperem que
l'oli estigui ben calent però que no arribi a fumejar. El fregim fins que estiguin ben daurat. El reservem i colem l'oli.
2- En aquest oli del bacallà fregim el tomàquet juntament amb les dents d'all i l'anem trossejant amb una espàtula de fusta. A mitja cocció afegim un raig de vi blanc, una mica de sucre i deixem reduir uns minuts. Un cop reduït el vi, posem el tomàquet al fons de la safata que després anirà al forn. Damunt col·loquem els talls de bacallà i per últim els hi posem una cullerada d'allioli. I ja podem gratinar.
BON PROFIT!!!
Suggeriments
- Acompanyar amb unes patates fregides de tall gruixut.
- Podem acompanyar amb llegum.
- Es pot preparar amb antelació a punt per gratinar.
- El allioli el podeu fer vosaltres a casa o comprar-lo ja fet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.