dijous, 5 de juliol del 2018

BACALLÀ AMB TOMÀQUET GRATINAT AMB ALLIOLI


Si voleu fer aquest plat de bacallà gratinat amb allioli. El podeu tenir fet amb un moment.

Utilitzant productes de qualitat teniu l'èxit garantit.




Ingredients per 2 persones:


-2 talls de bacallà remullat.

- 1 pot de tomàquet sencer i natural.

- 2 grans d'all sense pelar.

- farina blanca.

- un raig de vi blanc

- allioli.

- una mica de sucre.

Elaboració:

1- Enfarinem el bacallà i el fregim amb oli d'oliva, per fer-ho esperem que

l'oli estigui ben calent però que no arribi a fumejar. El fregim fins que estiguin ben daurat. El reservem i colem l'oli.

2- En aquest oli del bacallà fregim el tomàquet juntament amb les dents d'all i l'anem trossejant amb una espàtula de fusta. A mitja cocció afegim un raig de vi blanc, una mica de sucre i deixem reduir uns minuts. Un cop reduït el vi, posem el tomàquet al fons de la safata que després anirà al forn. Damunt col·loquem els talls de bacallà i per últim els hi posem una cullerada d'allioli. I ja podem gratinar.



BON PROFIT!!!

Suggeriments

- Acompanyar amb unes patates fregides de tall gruixut.

- Podem acompanyar amb llegum.

- Es pot preparar amb antelació a punt per gratinar.


- El allioli el podeu fer vosaltres a casa o comprar-lo ja fet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar en esta página.