diumenge, 22 de juliol del 2018

PASTÍS DE LLAGOSTINS I SALMÓ

Un pastís fred, ideal per aquests dies de calor. Quedareu molt bé en qualsevol ocasió, tant sigui per alguna celebració familiar o per gaudir-ne amb amics.




Ingredients:


- 3 llesques llargues de pa de motlle sense crosta
- 15 llagostins (reservem 5 per a decorar)


- 2 talls de salmó fumat
- 4 fulles d'enciam
- 2 cullerades de cranc o unes varetes de surimi .
- 2 ous cuits
- 1 llauna d'olives mitjana
- 4 cogombrets en vinagre
- 2 cullerades de formatge Mascarpone.
- 2 cullerades de tomàquet fregit.
- maionesa
ketchup
- salsa Perrins o de Soja
- whisky
- succedani de caviar
- sal

Elaboració:


1- Amb l'ajuda d'una picadora, piquem els següents ingredients i els posem en un bol: el salmó, l'enciam, el cranc, els ous cuits i els llagostins.


2- Afegim la maionesa a la picada, com unes 2 cullerades. Barregem tot molt bé.


3-  Folrem un motlle allargat amb paper film, que ens sobri pels laterals, ja que després hem de tancar-lo.


4-  Posem una base de pa de motlle, tallar el que calgui de cada llesca perquè no quedin buits. Untem amb una mica de maionesa i afegim la barreja.
Tornem a posar una capa de pa de motlle i ho untem amb una mica de tomàquet fregit. 


5- Ara fem el segon farcit.
Piquem les olives i els cogombrets i els barregem amb el formatge Mascarpone, el tomàquet fregit i 1 cullerada de maionesa. Barregem tot bé i ho escampem en el pastís.
Tornem a posar una altra capa de pa de motlle, ajustem bé, tallem el que faci falta i tanquem amb el paper film.


6- Deixem a la nevera fins a l'endemà.


7- A la maionesa que ens ha sobrat hi afegim una mica de ketchup, un rajolí de whisky i la salsa Perrins. Barregem bé i ja tindrem la salsa rosa.

8- Desemmotllem el pastís, sobre una font allargada, cobrim amb la salsa rosa, i decorem amb els llagostins i el succedani de caviar, o com més us agradi.


Bon profit!




Nota:

- Si no us agrada el caviar, el podeu decorar amb olives negres.
- És molt important fer el farcit del pastís d'un dia per altre, queden els sabors més integrats amb el pa.
- Jo el faig amb llagostins congelats cuits de La Sirena
- Si no teniu salsa perrins, podeu posar una mica de salsa de soja.
- També es pot fer la salsa rosa sense alcohol








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar en esta página.