diumenge, 29 de juliol del 2018

PIRULETES DE POMA I BOTIFARRONS






Ingredients per 8 piruletes:

-1 paquet d'oblees La Cocinera.
- 8 palets de fusta petits per broquetes.



Per al farcit:


- 1 poma Golden petita tallada a dauets.
- 2 botifarrons de ceba que els haurem tret la pell.
- Oli per fregir.


Elaboració:


1- Fregim la poma amb una mica d'oli.


2- Quan està tova afegim els botifarrons. Cuinem 2 minuts. Reservem.


3- Tallem cercles en les oblees amb un tallador de pastes.


4- Posem una cullerada del farciment que hem preparat. Posem un palet de broqueta al centre. Ho tapem, posant un cercle d'oblea al damunt. Pressionem les vores amb l'ajuda d'una forquilla perquè quedi ben tancat.






.5- Pintem les piruletes amb ou i les posem al forn a 180° fins que estiguin daurades. (Uns 5 minuts més o menys).






BON PROFIT!





NOTA:

*Consell de cuina d'aprofitament:


Dels retalls de tallar les oblees es poden fer unes anelles cruixents de formatge, pebre i sal. Només heu de pintar-los amb l'ou batut restant i assaonar-los com vulgueu. És una manera d'aprofitar bé les oblees.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar en esta página.