És important que abans d'anar a comprar els ingredients, sapigueu el nombre de croissants que voleu fer.
Penseu que la quantitat dels ingredients, dependrà de les plaques de pasta de full que hàgeu de farcir.
D'una placa de pasta de full resultarà un súper croissant,que serà ben bé el doble d'un de mida normal.
Ingredients:
- Pasta de Full rectangular (les plaques que necessiteu, 1 per croissant)
-1 terrina de formatge Mascarpone.
- Pernil dolç tallat molt fi, el necessari per cobrir les plaques que vulgueu fer.
- Bacó tallat a tiretes.
- Un grapat de panses sense pinyol.
- Unes olives negres o verdes tallades petites.
Preparació:
- Preescalfar el forn a 180°.
1- Estireu la placa de pasta amb el corró sobre una superfície enfarinada.
*Si compreu la pasta de full fresca, normalment ja vénen estirades i no haureu de fer aquest pas. Només caldrà estirar-les si les compreu de les que són congelades i vénen normalment sense estirar.
2- Escampeu el formatge amb una espàtula per tota la placa.
3- Feu una capa de pernil dolç i per damunt escampeu les panses, el bacó i les olives.
4- Comencem a enrotllar la pasta en tres cops sobre si mateixa i al final tombeu els extrems cap amunt pressionant una mica perquè no surti el farcit. Col·loqueu el croissant amb el tancament cap a baix sobre una safata de forn, folrada amb paper vegetal sulfuritzat
5- Punxeu amb una forquilla tota la superfície i pinteu amb ou.
6- Poseu a coure al forn a uns 180° durant 35 minuts (segons el forn pot ser més o menys).
7- Un cop daurats i cuits, els traiem del forn i els deixem refredar sobre una reixeta.
Bon profit!
Nota:
- Aquests súper croissants, els podeu farcir del que més us agradi, però millor que no sigui d'ingredients massa greixosos. Quedaria la pasta de full impregnada de greix.
- Els he etiquetat en el blog com un entrant, però és millor per esmorzar, berenar o per fer un sopar informal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.