Ingredients per a 2 persones:
- 2 potes de pop cuit. El podeu coure a casa i guardar l'aigua de cocció o bé comprar-cuit i utilitzar un fumet suau de peix.
- 3 grans d'all a làmines
- 180 g d'arròs bomba
- 1/4 de cullereta de pebre vermell picant
- 1 cullereta plena de pebre vermell dolç
- sal
- una branqueta de romaní
- optatiu, 1 carxofa que fregim a part. (Si la voleu posar l'afegirem quan posem el pop)
Aquest pop està cuit a casa, però el podeu trobar ja cuit als supermercats |
Elaboració:
1- Primer has de tenir el pop cuit.
2-En una paella amb un raig d'oli, fregim els alls fins a daurar-los (jo els deixo però si no us agraden, els podeu treure) Seguidament afegim l'arròs i li donem unes voltes per tancar el gra. Apartem la paella de foc.
3-En una paella petita, fregim la carxofa tallada a octaus i reservem.
4-Posem l'aigua de coure el pop o el fumet a escalfar.
5-En aquesta mateixa paella amb una mica d'oli i que no estigui molt calent, perquè no es cremi el pebre vermell, tirem els dos pebres i remenem de pressa i enèrgicament. Seguidament l'aboquem a la paella amb l'arròs.
6-Ara, encenem el foc de la paella i barregem l'arròs amb el pebre vermell i tot seguit aboquem l'aigua o fumet calent sobre l'arròs. Salem al gust i deixem coure 15/17 minuts, depenent del tipus d'arròs que utilitzeu.
7-Quan faltin 5 minuts per acabar la cocció de l'arròs, afegim el pop i la carxofa repartits per sobre de l'arròs.
8-Per últim posem unes branquetes de romaní, tapem i deixem reposar 2 minuts.
BON PROFIT!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.