Són unes postres plenes de nutrients molt saludables que faran que sigui una manera d'acabar un àpat d'una forma més lleugera. També és un pastís molt recomanable per un berenar i fins i tot com esmorzar.
Aquí teniu la recepta que espero que us agradi!
Ingredients per la base:
- 130 g d'anacards
- 65 g de coco ratllat
- 130 g de dàtils
- 1 c/s de suc de llimona
- sal
Pel farcit:
- 140 g d'anacards
- 20 g d'oli de coco o oliva
- 80 g de xarop d'atzavara o mel
- 2 kiwis
- 30 g de fulles d'espinacs
Per decorar:
- 1 o 2 kiwis
- Fruita vermella i pell de llimona ratllada (optatiu)
Elaboració:
1. Posem a torrar els anacards al forn durant 7 minuts a 180° perquè així tindran més gust. També posarem els dàtils en remull en aigua calenta perquè hidratin i siguin més tous.
2. Posem tots els ingredients de la base en una trituradora o un processador d'aliments, fins que quedin fets una massa homogènia.
3. Folrem la base del motlle i les parets amb paper vegetal. Seguidament cobrim el fons del motlle amb la massa que hem fet i pressionem la massa amb l'ajuda d'una cullera o amb les mans. Reservem mentre preparem el farcit.
4. Agafem els anacards i els posem a bullir 10 minuts, així seran més tous. Retirem i deixem refredar. Una altra manera que es pot fer és posar-los amb temps en remull 6 hores, però si no us recordeu, aquesta és una manera ràpida de fer.
5. Ara, posem els ingredients del farcit dins del got de la trituradora, fins que quedi una crema fina. Aboquem aquesta crema per sobre de la base que havíem posat al fons del motlle.
Jo no vaig posar els espinacs i per això no va quedar molt verd |
6. Tallem a rodelles els kiwis que tenim per decorar i un cop tallats els col·loquem d'una forma decorativa per damunt del pastís.
7. Per acabar el deixem el pastís a la nevera com mínim 6 hores i ja estarà llest per menjar.
Notes:
-Feu servir millor un motlle desmuntable i d'una mida de 15 cm
- El lateral del pastís quedarà perfecta si utilitzeu una banda d'acetat
- En lloc del xarop d'atzavara podeu utilitzar un altre edulcorant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por participar en esta página.